Tagfelvétel

A tagság lehetőségei

kivonat az alapszabályból

A szövetségnek rendes tagja lehet minden gimnáziumi oktatást folytató iskola, ha az alapító levélben és alapszabályban megfogalmazottakat elfogadja és kinyilvánítja belépési szándékát. Az iskolákat az igazgató, vagy az általa megbízott személy képviseli a szövetségben.

Tiszteletbeli tagokat a választmány javaslatára a közgyűlés választhat az oktatás, a tudomány és a kultúra köztiszteletben álló személyiségei, valamint a határon túli magyar gimnáziumok közül.

Pártoló tagként bejegyezhetők a gimnáziumokban tanító pedagógusok és szakmai munkaközösségek, valamint - a választmány egyetértésével - a szervezet tevékenységét anyagi eszközökkel is támogató, természetes, illetve jogi személyek.

Jelentkezés

Az alapiratok közül vagy erre a linkre kattintva letölthető, és bármely szövegszerkesztővel megnyitható a belépési nyilatkozat, melyet kitöltve, megfelelően aláírva vissza kell juttatni hozzánk (levelezési címünkre: 1122 Budapest, Városmajor utca 71). A tagdíjat egyidejűleg számlánkra utalva, annak számlánkon történő megjelenésével a jelentkező taggá válik.
A tagsági díjról minden esetben számlát küldünk. (Előre igényelt számla esetén a tagfelvétel folyamat ennek megfelelően késedelmet szenved.)

Tagsági díj

  • 400 fős tanuló létszám alatt 4000 Ft/év
  • 400-800 fő között 8000 Ft/év
  • 800 fő felett 12000 Ft/év
CsatolmányMéret
belepesi_nyilatkozat.rtf6.51 KB