Próba galéria

A képek feltöltéséhez "Írás" típusú tartalmat kell választani. Ha egyszerű tudósításról van szó, melyhez 1 db képet akarunk csotolni, akkor az az írás címe alatt megjelenő felöltő mezőnél kell "betallózni" és feltölteni. A továbbíiakban megírni a cikket, ahogy szoktuk.

Ha csak képeket akarunk galériaszerűen bevinni, akkor vagy írunk el szöveget vagy nem - a feltöltési lehetőség a szövegszerkesztő alatt jelenik meg.

Ugyanaz a helyzet a hang file-lal. Annak feltöltése is alul lehetséges.
Vigyázzunk, mérete nem lehet nagyobb, mint 8MB. Ennek oka az, hogy ha látogató hang-file-t akar hallgatni, az erősen leterheli a Gimnázium ADSL kifelé menő adatforgalmát, aminek igen szűkös (0,25Mbit/s) a sávszélessége. 8MB-t letöltése kb. 5percre lefoglalja a szever kifelé menő adatforgalmát. A kifelé menő adatforgalom minden olyan akció is, amikor a gyerekek/szülők a naplót, órarenedet stb. akarják elérni.
Más megoldások is lehetségesek: pl. a hangfile-t a MANTE szerverére töltitek egy írás csatolmányaként, amit nem tesztek közzé, de azt linkelve a GOSZ honlapra elérhető lesz.
Most ugyan csak 2MB a feltöltési méret-határ, de megváltoztathatjuk, és ott az elérési sávszélesség a mi szerverünké:1000Mbit/s (!)
Ezt most csal tölteléknek írtam, és csak a segítség menüpontban teszem közzé.

Hangfájl: 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Galéria: