Kirándulási lehetőség az Őrségben!

Tisztelt Intézményvezető Kollégák!

Engedjék meg, hogy egy kedvező erdei iskola, osztály- és tantestületi kirándulás ajánlatra hívjuk fel figyelmüket az Őrségben!

Kedves Tanárnő és Tanár Úr!

Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek a közel 100 éves fűrészüzemből átalakított Gatter Fogadót, mely az Őrség szívében, Szalafő központjában helyezkedik el, és kiválóan alkalmas osztályok, szakkörök fogadására, táboroztatására. (Pl. osztálykirándulásokhoz.)

Az egyedi természeti környezetben álló, 52 férőhelyes fogadóban minden szobához (3, 4, 7, 8, és 11 ágyasok) zuhanyzó, mosdó, WC, törölköző, szappan és ágynemű is tartozik.

A nagyméretű ebédlő és társalgó lehetőséget nyújt az együttes étkezésre, közös beltéri programokra, játékokra, beszélgetésekre vagy oktatásra is.
A fogadót körülvevő hatalmas kertben – melyben Őrség legöregebb fája is látható (250 éves kocsányos tölgy) - közös szabadidős tevékenységekre (vetélkedőkre, játékokra: tollaslabda, pingpong, röplabda, stb.) van lehetőség. Az udvaron épített kemence, grillsütő és bográcsozási lehetőség várja a sütni-főzni szerető diákokat.

Fogadónk igény esetén 20-30 db kerékpárt is tud kölcsönözni!!!

Ebben az egyedülálló környezetben a gyerekek aktív pihenéséhez különböző tanösvényeken való túrázást, kerékpározást, lenti élményfürdőt, Borostyán tónál strandolást, szekeres kirándulást, a Gyógynövény Arborétum vagy az Őrségi Nemzeti Park megtekintését tudjuk ajánlani.

Rendkívül gazdag a kulturális programkínálat is: veleméri Árpád-kori műemléktemplom, pityerszeri Népi Műemlékegyüttes, pankaszi harangláb, magyarföldi fatemplom, tájházak, Magyarszombatfán a Fazekas Múzeum és a Vadászati kiállítás, Őriszentpéteren az Árpád-kori templom illetve a helyi kecskesajt-, tökmagolaj készítést és kopickötést tekinthetik meg a gyerekek.

Tanárok számára a szállás ingyenes!!!!

CSOPORTOKNAK, GYERMEKEKNEK KEDVEZMÉNY + üdülési csekk elfogadás!!!

Üdvözlettel:
Csintalan Csilla
Gatter Fogadó
06-70-450-0860
csintalancsilla@interatkft.hu