Hírek

FELHÍVÁS a "FÓKUSZBAN A KÖZOKTATÁS - SZAKMAI FÓRUM" programon való részvételre

in

Tisztelt GOSZ Tag Kollégák!

A 2011. január 13-i GOSZ konferencián Dr. Hoffmann Rózsa államtitkár asszony jelezte, hogy mindenkit szerettel várnak a z EDUCATIO Kht. által szervett szakmai fórum programra, amelynek keretében Ő maga is részt vesz a "Kérdések, Válaszok - Közoktatási Fórum"  beszélgetésen.

Gyászjelentés

in

"Olyan csend van így nélküled,
Hogy szinte hallani,
Amit még utoljára
Akartál mondani."

(Váci Mihály)

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy

TITKÓ ISTVÁN

a Gimnáziumok Országos Szövetségének volt elnökségi és választmányi tagja, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának nyugalmazott igazgatója
2011. április 8-án 65 éves korában méltósággal viselt hosszú, súlyos betegség után elhunyt.
Búcsúztatása 2011. április 20-án, szerdán 15 órakor lesz a Debreceni Köztemető 2-es számú ravatalozó termében polgári szertartás szerint.

Óriási szakmai tudása, bölcsessége Szövetségünk számára pótolhatatlan veszteség.

A szerető család és munkatársai gyászához csatlakozunk a Gimnáziumok Országos Szövetsége választmánya és elnöksége tagjai nevében. Őszinte együttérzésünket fejezzük ki és Titkó Pista elvesztése miatt érzett fájdalmukban osztozunk.

A GOSZ 2011. évi közgyűlésének és konferenciájának időpontjáról

Tisztelt Igazgató Kollégák! Tisztelt GOSZ Tagok!

A Gimnáziumok Országos Szövetsége választmánya a választások óta folyamatos munkát végez és figyelemmel kíséri a közoktatás egészét érintő törvényi változásokat. Véleményünk megjelenik a közvéleményt is érintő szakmai diskurzusban.

ÉVES KÖZGYŰLÉS

in

Tisztelt Igazgató Kollégáim!

A Közoktatási törvény és a Tanári életpálya modell 2010. december 30-ig tartó vitájában a GOSZ választmánya aktívan részt vesz, ezért, és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium érintett előadóinak elfoglaltsága miatt a Gimnáziumok Országos Szövetségének 2010. évi Országos Közgyűlése várhatóan 2011. január közepén kerül megszervezésre.

Az időpont meghatározásában az Államtitkárság javaslata az irányadó.

Dr. Szebedy Tas

Megújul a GOSZ-honlap!

Üdvözöljük a Gimnáziumok Országos Szövetségének új, DRUPAL alapú weboldalán!

Új honlapunk készítésének célja, hogy a nyílt forráskódú, szabad, ingyenes tartalomkezelő rendszer által a Szövetség közleményei, állásfoglalásai, programjai és felhívásai a lehető leggyorsabban, egyszerűen, egy e-mail megírásánál nem több ismeretet igénylő módon kerüljenek nyilvánosságra az előre beállított tartalomtípusok segítségével.

Tartalom átvétel